Avís del tancament de la Plaça Vella per l’encesa del Campanar (26/07/2012)

Aquest cop des de la Comissió de Festes demanen la teva ajuda i col·laboració per a poder  mantenir l’Encesa característica de la nostra ciutat per a Santa Anna 2012!!!!

Tenint en compte l’entrada en vigor de les noves lleis sobre espectacles i activitats organitzats pels ajuntaments i el reial decret que aprova el reglament d’articles pirotècnics i de cartutxeria (Decret 112/2010, de 31 d’agost; Llei 4/97, de 20 de maig, i Reial Decret 563/2010, de 7 de maig), per motius de seguretat, durant l’encesa del campanar el dia 26 de juliol, la plaça Vella romandrà tancada al públic. Vendrell, El - Festa Major (Foto: Ajuntament del Vendrell)

Per a cada espectacle, la normativa aplicable estableix una zona de seguretat i un perímetre de distància, que, en aplicació a l’encesa del campanar, va des d 25 metres fins als 75 metres. Així doncs, l’Ajuntament, com a organitzador de l’encesa del campanar, té l’obligació d’aplicar les mesures corresponents perquè es minimitzi el risc, en previsió de possibles fallades dels elements pirotècnics i les conseqüències d’aquests.

Adjunt us deixem el Comunicat que ens ha fet arribar Protecció Civil al respecte.

Per aquest motiu, després de la carretillada dels diables, es procedirà a l’evacuació de la plaça i al seu posterior tancament.

Agraim per avançat la col·laboració de tothom, i per aquells que us trobeu a la plaça vella, recomanem els següents llocs per a veure millor l’encesa del campanar:

  • Pont de França
  • Avinguda Jaume Carner
  • Plaça de la Sardana
  • El Botafoc
  • Pont nou
  • Riera de la Bisbal
  • La Rambla

VISCA STA. ANNA 2012, I LA NOSTRA ENCESA DEL CAMPANAR !!!!!!!!!!!!!!

This entry was published on 13 juliol 2012 at 09:50. It’s filed under FESTA MAJOR and tagged , , . Bookmark the permalink. Follow any comments here with the RSS feed for this post.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

Segueix

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 1.385 other followers

%d bloggers like this: